LLARINDA DURUM
ANKARA (A.A) - 11.08.2010 - Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şırnak-Hakkari yolunun 62'nci kilometresindeki (Ortabağ-Çığlı) Çetintepe Barajı servis yolu inşaatı nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatlerinde belirli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61'nci kilometreleri (Bafa Gölü) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 15.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
Bartın-Safranbolu-Karabük yolunun 17-22'nci kilometrelerinde, DSİ tarafından yapılan Kirazlıköprü Barajı inşaatı nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım aralıklı olarak veriliyor.
Köyceğiz-Ortaca yolunun 10-12'nci kilometrelerinde (Kocabel mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol 13.00-15.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.
Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11'nci kilometrelerinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve Cuma günü 14.00-16.00 saatlerinde ulaşım yapılamayacak.
Anadolu Otoyolunun Yeniçağa-Çaydurt Kavşakları arasında sürdürülen Termoplastik Yol Çizgi çalışmaları nedeniyle 31 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
Niksar-Reşadiye yolunun 12-14'ncü kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.
Gümüşova-Gerede Otoyolunun Abant Kavşağı-Bolu Tüneli arasındaki kesiminde köprü kirişi ve tahliye betonu inşası çalışmaları nedeniyle 22 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17'nci kilometrelerindeki (Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
Karabük-Eskipazar-Gerede yolunun 16-17'nci kilometrelerindeki Cildikısık Tünelinin yapım çalışması sırasında patlatma yapıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Mekece-Bozüyük yolunun 70-72'nci kilometrelerindeki üstyapı ve köprülerdeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle kapatılan sağ ve sol taşıma yolları açık olan şeritten iki yönlü olarak sağlanıyor.
TEM Otoyolunun Ispartakule Kavşağı-Avcılar Kavşağı arasında kalan kesiminde ve Avcılar Kavşak kolları (Gişe Sahası dahil) kesimlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos tarihine kadar her gün 22.00-06.30 saatlerinde şeritler tamamen kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanacak.
11.08.2010 08:25:19
Karayollarında Durum Ankara
LLARINDA DURUM
ANKARA (A.



















