KARÇEV Nisan Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

KARÇEV Nisan Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Karabük Çevre Hizmetleri Birligi (KARÇEV) Nisan ayi meclis toplantisi, Karabük Valisi Fuat Gürel baskanliginda yapildi.

Karabük Valiligi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya, Vali Fuat Gürel, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Eflani Belediye Baskani Ibrahim Ertugrul, Ovacik Belediye Baskani Yakup Narter, Eskipazar Belediye Baskani Hüseyin Dönmez, belediye encümen üyeleri ile Birlik Müdürü Ahmet Isik katildi.

Birlik Encümen üyeliklerine Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli ve Ovacik Belediye Baskani Yakup Narter’in seçildigi toplantida Plan Bütçe Komisyonuna Yakup Narter, Kemal Akgül ve Mehmet Çetin seçildi.

Seçimlerin ardindan birligin 2021 yilini kapsayan bir yillik faaliyet raporu görüsülürken yapilan oylama ile rapor yeterli görülerek kabul edildi. 2021 yili Birlik Kesin Hesabinin görüsülerek yapilan oylama ile kabul edildigi toplantida ayrica birlige üye il ve ilçe belediyeleri ile Il Özel Idaresi çöp toplama araçlarina araç takip sistemi takilmasi konusu görüsülerek karara baglandi.

Toplanti Kati Atik Bertaraf Tesisine gelen kati atigin planlanandan az olmasinin nedenlerinin degerlendirilerek karsilikli fikir alisverisinde bulunulmasi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile