Karda Kayan Minibüs Gecekondunun Üzerine Devrildi

Karda Kayan Minibüs Gecekondunun Üzerine Devrildi

İstanbul’da etkili olan yağışı kazalara neden oldu.

  Gaziosmanpaşa`da bir servis minibüsü , karlı yokuşta duramayarak yaşlı bir kadının tek başına yaşadığı gecekondu üzerine devrildi . Olayda ölen ya da yaralana olmadı . Mahalle sakinleri , sokağın tuzlanmadığını belirterek belediyeyi suçladı .


Kaza , Gaziosmanpaşa Hamam Caddesi Nur Sokak`ta meydana geldi . Sürücü Vedat Arıcan , 34 KPU 58 plakalı servis minibüsü ile yolcu almaya giderken Hamam Caddesi üzerinden geri dönmek istedi . Ancak kayganlaşan yolda duramayan ve yokuş aşağıya sürüklenen minibüs , önce demir korkuluklara sonra da Nur Sokak içerisinde bulunan bir gecekondunun kömürlük bölümünün üzerine devrildi . Olayda ölen ya da yaralanan olmazken , servis şoförünün eli kırıldı . Kazayı anlatan servis minibüsü sürücüsü , “Araca hakim olamadım , karda frenler de tutmadı . Son bir manevra ile minibüsün arkasını duvara yaslamaya çalıştım . O da olmayınca bariyerlere vurdum ve takla attım . ” dedi .


Mahalle sakinleri , daha öncede benzer hadiselerin yaşandığını belirterek tuzlama yapmayan belediye ekiplerine tepki gösterdi .

Kazayı gören gecekondu sakini Sebahat Civelek`in kızı gözyaşlarına hakim olamadı . Annesinin evde tek başına yaşadığını belirten Gönül Civelek , " Buraları yaptırmaları gerekiyor . Elektrik kabloları bir düşse cayır cayır yanacak içeride . Annem 87 yaşında kulakları duymuyor . Hiçbir şeyden haberi yok . Bu yol kapansın , araçlar geçmesin buradanb " diye konuştu .


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile