KARDEMIR'de Delege Seçimleri Tamamladi

KARDEMIR'de Delege Seçimleri Tamamladi

Karabük Demir ve Çelik Isletmeleri (KARDEMIR) AS.’de örgütlü Öz Çelik-Is Sendikasi’nin delege seçimleri tamamlandi.

Genel Baskan Yardimcisi Recep Akyel, demokratik bir ortamda gerçeklesen Öz Çelik-Is Sendikasi Karabük Subesi delege seçimlerinin hayirli olmasini diledi.

Öz Çelik-Is Sendikasi Karabük Subesi delege seçimleri sona erdi. Kiyasiya mücadelenin verildigi delege seçiminde 125 delegenin 118’ini baskan adayi Kenan Yilmaz, 7’sini mevcut baskan Ulvi Üngören aldi. Seçimle ilgili açiklamalarda bulunan Öz Çelik-Is Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Recep Akyel, demokratik bir ortamda gerçeklesen delege seçimlerinin hayirli olmasini diledi.

Örgütlü olduklari fabrika ve isyerlerinde baslayan delege seçimlerinin Karabük’te de sonuçlandigini belirten Akyel, “Kurulan sandiklarda herkes hür iradesiyle oyunu kullanmistir. Delegelerini seçen isçilerimize tesekkür ederiz. Mevcut Baskanimiz Ulvi Üngören ile Baskan adayi olan Kenan Yilmaz’a sakin bir seçim havasinin geçmesini sagladiklari için tesekkür ediyorum” dedi.

Akyel, önümüzdeki günlerde de gerçeklesecek olan Sube Baskanligi seçimlerinin de simdiden hayirli olmasini dileyerek, “Genel Baskanimiz Yunus Degirmenci’nin kucaklayici liderliginde ve Genel Yönetim Kurulumuzun üstün gayretleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde, sendikamizi gelecege tasima ve üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çikarma gayretiyle çalismalarimizi yürütüyoruz. Sendikamiz Özçelik-Is’i, bugüne kadar saglam bir iradeyle, gelecege emin adimlarla tasidik ve bundan sonra da tasimaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile