Kardemir'de sendikalar arası yetki tartışması kavgaya dönüştü

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nda (Kardemir A.Ş.) geçtiğimiz haftalarda sendikalar arasında başlayan yetki mücadelesi gerginliği devam ediyor. Gergi

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nda (Kardemir A.Ş.) geçtiğimiz haftalarda sendikalar arasında başlayan yetki mücadelesi gerginliği devam ediyor. Gerginlik bu defa 2 sendikanın üyeleri arasında kavgaya dönüştü. İki kişinin yaralandığı kavgayı Ankara'dan gelen çevik kuvvet ekipleri ayırdı.

Kardemir A.Ş. de yetkili olan Çelik-İş Sendikası bazı üyeleri ile yetki alma mücadelesinde olan Türk Metal Sendikası'nın bazı üyeleri arasında Kemal Güneş Caddesi üzerinde başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. 2 grup işçi birbirine yumruk atarken, Ankara'dan gelen çevik kuvvet şubesine bağlı ekipler ile Karabük Asayiş şubesi ekipleri olaya müdahale etti. Olay fazla büyümeden önlendi. Bu arada 2 işçi aldıkları yumruk darbeleri nedeniyle yaralandı.MOBESE kameralarını inceleyen polis 7 kişiyi gözaltına aldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.Yaralılar Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile