KARDEMIR Isçileri AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR) isçileri, Anadolu Ajansinin "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

KARDEMIR isçileri, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve disinda çektigi fotograflari tek tek inceleyerek "haber", "yasam" ve "spor" kategorilerindeki fotograflara oy verdi.

Isçilerden Ugur Dagtarla, haberde Muhammed Said'in "Esed rejiminin sivillere saldirisi", yasamda Dogukan Keskinkiliç'in "Dolunayin güzelligi" ve sporda Ali Atmaca'nin "Engelli basketbolcunun sevinci" fotograflarina oy verdi.

Mehmet Acar da haberde Haroon Sabawoon'un "Kabil'den kaçis", yasamda Mohammed Shajahan'in "Çöplükteki yasam" ve sporda ise Muhammed Said'in "Savasin yikamadigi hayaller" baslikli fotograflari oyladi.

Oylamanin ardindan degerlendirmede bulunan Acar, bütün fotograflarin ayri ayri anlamlarinin oldugunu belirterek, "En çok duvari geçerek özgürlügüne kavusan insanlar dikkatimi çekti. Çok güzel anlar yakalanmis, insan duygulaniyor. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum." dedi.

Ugur Dagtarla da oylamada yer alan tüm fotograflarin kendisini çok etkiledigini dile getirerek, AA'yi ve foto muhabirlerini tebrik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile