Kardeş okuldan 'kardeşlik' ziyareti

Erzurum Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, kardeş okul uygulaması kapsamında Palandöken'de Taşlıgüney Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret et

  Erzurum Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri , kardeş okul uygulaması kapsamında Palandöken ' de Taşlıgüney Köyü İlköğretim Okulu ' nu ziyaret etti .

Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan koordinatörlüğü ve sınıf öğretmenlerinin gözetiminde Taşlıgüney Köyü İlköğretim Okulu ' nu ziyaret eden öğrenciler , beraberlerinde getirdikleri yiyecek ve giyecekleri kardeş okuldaki arkadaşlarına dağıttı . Taşlıgüney İlköğretim Okulu öğrencileri de kendilerini ziyaret eden davetli öğrencilere ayran ve su böreği ikram etti . Köyü dolaşıp tarihi ve köy yaşantısı hakkında bilgi alan Özel Aziziyeli öğrenciler , daha sonra çocuk olmanın tadını çıkartarak birlikte çeşitli oyunlar oynadı .

Kardeş okul ziyaretinin kendilerini oldukça duygulandırdığını belirten Taşlıgüney İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Fil , emeği geçenlere teşekkür etti . Fil , " Öğretmen ve öğrencilerimiz gerçekleştirilen bu sıcak ve samimi ziyaretle gerçekten kardeş oldular . Ülkemizin ve eğitim camiasının yapmacıktan ve sanallıktan uzak , gerçekçi , candan dostluk ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde bu tür etkinliklere ve kardeşliğe çokça ihtiyacımız var . " dedi .

Özel Aziziye Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan ise amaçlarının okullar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak ve ekonomik düzeyi düşük olan ailelerden gelen öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile