Kardesi 8 Yerinden Biçakladi, Agabeyi De Silahla Ates Açti

Kardesi 8 Yerinden Biçakladi, Agabeyi De Silahla Ates Açti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde sanayi esnafinin yol verme kavgasinda sahsin 8 kez biçakladigi kisiye agabeyi de tabancayla ates etti. Agir yaralanan adamin yasam mücadelesi sürerken, saldirgan iki kardesin ellerinde biçak ve silahla kosturduklari anlar kameraya yansidi.

Olay, dün aksam Karabaglar Sanayi Sitesi 5908. Sokak’ta meydana geldi. Sanayide esnaf olan Aslan I. (46) ile Aykut A. (31) ve kardesi Hüseyin A. (22) arasinda araçla yol verme tartismasi çikti. Olayin büyümesi üzerine Hüseyin A. yanindaki biçakla Aslan I.’yi karin bölgesinden 8 kez biçaklarken, agabeyi Aykut A. ise tabancayla yaraliya ates etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Mermilerin isabet etmedigi ancak aldigi biçak darbeleriyle agir yaralanan Aslan I., saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Hayati tehlikesi bulunan yaralinin hastanedeki tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Yasanan olay ise bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde Hüseyin A.’nin elindeki biçakla kosturdugu, arkasindan gelen agabeyi Aykut A.’nin da silahla kosturdugu anlar yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile