Kardesini Öldüresiyle Döven Çorbacinin Is Yerini Kundakladi

Kardesini Öldüresiyle Döven Çorbacinin Is Yerini Kundakladi

Izmir’in Ödemis ilçesinde gece saatlerinde, husumetli olduklari kisinin is yerini kundaklayarak kaçan süpheli, polis ekiplerinin kisa süreli çalismasiyla olaydan 10 dakika sonra yakalanarak tutuklandi. Suçunu itiraf eden süphelinin, is yeri sahibinin kardesini öldüresiyle dövmesi nedeniyle olayi gerçeklestirdigini söyledigi ögrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Ödemis ilçesi Akincilar Mahallesi’ndeki çorbacida meydana geldi. Gece saatlerinde is yerinde çikan yangin, Ödemis Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ödemis Itfaiyesini harekete geçirdi. Yangin kisa sürede kontrol altina alinirken, görgü taniklarinin ifadeleri sonrasi olayin kundaklama oldugu süphesi üzerine çalisma baslatildi.

10 dakikada kimligi tespit edilip yakalandi

Bunun üzerine polis ekipleri, olay yerini gören bölgedeki kameralarda inceleme yapti. Yapilan incelemede, M.A. (38) isimli kisinin elindeki siviyi is yerine döktügü ve daha sonra yaktigi tespit edildi. Kundakçinin kimliginin belirlenmesi üzerine polis, sahsi kisa sürede operasyonla yakalayarak gözaltina aldi.

Öte yandan, gözaltina alinan ve sorgusunun ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanan M.A., emniyette suçunu itiraf etti.

Is yeri sahibi, daha önce kardesini öldüresiyle dövmüs ve tutuklanmis

M.A., cezaevinde olan is yeri sahibi R.K.’nin kardesi H.A.’yi daha önce öldüresiye darp ettigini, R.K.’nin kardesi yerde baygin yatarken üzerine sandalye ile vurdugunu, bu nedenle çok kizdigini ve kardesinin hasta oldugunu ifade ederek olayi bu nedenle gerçeklestirdigini söyledigi ögrenildi.

Ayrica, is yeri kundaklanan R.K.’nin, M.A.’nin kardesi H.A.’yi öldüresiye darp etmesi nedeniyle sorusturma çerçevesinde tutuklandigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile