Karesi'de Baskan Hakan Aka'ya Vatandaslardan Tebrik

Karesi'de Baskan Hakan Aka'ya Vatandaslardan Tebrik

AK Parti Karesi Ilçe Baskanligi, Hakan Aka’nin ilçe Baskani olarak atanmasinin ardindan her gün “hayirli olsun” ziyaretine gelenlerle dolup tasiyor.

Karesililerin büyük bir sevgi ve teveccüh gösterdigi AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, bir yandan da yeni yönetimi olusturmak için yogun bir mesai harciyor. Bugüne kadar AK Parti Karesi’de görev alan gönüldaslari ile istisarelerde bulunan ve yeni yönetimini buna göre belirleyecek olan AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka gazetemize yaptigi açiklamada çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Hakan Aka: “Karesi’de güçlü ve halka dokunan bir yönetim kuracagiz”

Karesi’de kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayi büyük bir mutluluk ve onur duydugunu belirten AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, Karesi’de güçlü ve halka dokunan bir yönetim kurmak için çalistiklarini söyledi.

AKA, “Karesi Ilçe Baskani olarak atandiktan sonra partili partisiz bir çok kesimden “Tebrik ve Hayirli Olsun” mesaji almak, ziyaret edilmek bizleri çok mutlu etti. Halkimizin sahsima gösterdigi ilgi ve teveccühe layik olmak için çalisacagiz. Bunun için de, Karesi’de yeni ve güçlü bir yönetim olusturmak için istisarelerimize ve görüsmelerimize devam ediyoruz. Sahsimi bu süreçte tebrik eden AK Partili Gönüldaslarima, Karesili hemsehrilerime ve dostlarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Aka: “Karesi’de Türkiye Yüzyilini hep birlikte insaa edecegiz”

Karesi’de hem merkez de, hem de kirsal mahallelerde halka dokunan, halkin sorunlarini birebir dinleyen, dertleriyle hemhal olacak güçlü bir yönetim kuracaklarini belirten AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, “Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye Yüzyili basladi.

Türkiye Yüzyili vizyonumuz isiginda gelecek ile ilgili büyük hayallerimiz var. Bu hayallerimizin temelinde güçlü Türkiye, güçlü Balikesir ve güçlü Karesi’yi nasil insaa ederiz onu düsünüyoruz. Bunun için de Karesi’de halkiyla birlikte hareket edecek güçlü bir ilçe yönetimi kuracagiz. Biliyorsunuz ki, 22 yildir ülkemize sayisiz hizmet ve yatirim kazandiran, siyaseti milleti için yapan, dünyada sözü dinlenen ve söz sahibi olan AK Parti var. Liderimiz, Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan var. Bizler de Cumhurbaskanimizin gösterdigi hedeflere emin adimlarla yürüyoruz. AK Davamiza ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.

Aka, “2024 Yerel Seçimleri için çalisma planimizi hazirlamaya basladik”

2024 Yerel Seçimlerine yönelik teskilat çalisma planini da bir yandan hazirladiklarini belirten AK Parti Karesi Ilçe Baskani Hakan Aka, “14 Mayis ve 28 Mayis seçimlerinde milletimiz Cumhurbaskanimiza, AK Partimize ve Cumhur Ittifakina duydugu güveni sandikta gösterdi. Tekrar ülkeyi yönetme görevini bizlere tevdi etti. Simdi sira 2024 seçimlerine geldi. AK Parti’nin “Gönül Belediyeciligi” ile tekrar milletimize hizmet etmek için yola çikiyoruz. Bugüne kadar belediyecilikte olmazlari olduran, milleti ile hemhal olup gönül belediyeciligi konusunda milletimize hizmetlerine araliksiz devam ediyor. AK Parti milletine hizmetkar olan bir partidir. Allah’in izniyle 2024 seçimlerinde de hem Balikesir’de hem de Türkiye’de AK Parti Gönül Belediyeciligine, hizmet ve eser siyasetimize devam edecegiz. Türkiye Yüzyili’nda güçlü Türkiye’yi hep birlikte, milletimizle birlikte kuracagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile