Kargipinari'nda 2 Caddeye 2 Bin 92 Ton Sicak Asfalt Döküldü

Kargipinari'nda 2 Caddeye 2 Bin 92 Ton Sicak Asfalt Döküldü

İçel Büyüksehir Belediyesinin, Kargipinari Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki caddeleri yeniledi. Vatandaslardan ve muhtarlardan gelen taleplere karsi ekiplerin, mahalleye halk ekmek büfesi ve mahalle mutfagi da yerlestirdigi belirtildi.

İçel Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi ekipleri, Erdemli ilçesine bagli Kargipinari Mahallesi’nde 50. Yil Caddesi ile Çakmak Caddesi’ndeki bin 170 metre uzunlugundaki yolu, 2 bin 92 ton sicak asfalt dökerek yeniledi. Yol vatandaslarin hizmetine sunuldu. Kargipinari Mahallesi’nde yasayan vatandaslar, bölgede yer alan halk ekmek büfesi ve mahalle mutfagi noktasi ile de uygun fiyatli gidaya ulasmanin mutlulugunu yasadigi ifade edildi. Ayni yemegin disarida 40-50 liraya mal olacagini belirten vatandaslarin, 3 çesit yemegin 6 liraya verildigini kaydetti.

Büyüksehir belediyesinin geçmiste kilit parke tasi uygulamasi yapilan 50. Yil ve Çakmak Caddesi’nde yaptigi çalismanin çok güzel oldugunu aktaran Kargipinari Mahalle Muhtari Erkan Ay, “Tabiri caizse otoban gibi yola sahip olduk. Hizmetlerinden dolayi baskanimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Halk ekmek büfesi ve mahalle mutfagi hizmetlerinden duydugu memnuniyete de deginen Ay, “Mahalle sakinleri ucuz ekmekten sebepleniyor, mahalle mutfagimiza yemegimiz geliyor. Vatandasimiz üç çesit yemegi 6 liradan aliyor. Hakikaten ihtiyaç sahibi insanlara güzel hizmet veriliyor. Muhtarlar olarak 185 whatsapp hattimizi sürekli kullaniyoruz. Bütün dilek ve temennilerimizi gün içerisinde whatsapptan ulastiriyor ve hizmetlerimizi aliyoruz. Kargipinari deger görmeye basladi” diye konustu.

Hizmetlerden duydugu memnuniyeti dile getiren Hasan Nemutlu ise “Simdiye kadar böyle bir sey görmedik. Asagi yukari 20 senedir buradayim. 14 sene esnaflik yaptim. Büyüksehrimizin hizmetinden çok memnunuz. Belediye ekmek büfemiz geldi, yemek büfemiz geldi. Kargipinari’nin caddeleri geçilmiyordu, 1-2 ay önce bütün caddelerimize asfalt dösendi. Büyüksehir gereken hizmetleri yapiyor, elemanlar mahallemizi aksama kadar süpürüyorlar, temizliyorlar” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile