Kariyer Ofisi'nden Engelli 50 Vatandasa Is Imkani

Kariyer Ofisi'nden Engelli 50 Vatandasa Is Imkani

Keçiören Belediyesi tarafindan istihdam saglamak için kurulan Kariyer Ofisi, 50 engelli vatandasa istihdam saglayacak.

Keçiören Belediyesinin istihdam merkezi olan Kariyer Ofisi’ne is basvurusunda bulunan 110 engelli vatandas bugün özel bir firmanin talepleri dogrultusunda mülakata alindi. Belediye hizmet binasindaki Kariyer Ofisi biriminde gerçeklestirilen toplu mülakatlarin ardindan engelli 50 vatandas istihdam edilmek üzere bu firmada yeni islerine baslayacaklar.

Kariyer Ofisi’nin isveren ile is arayanlar arasindaki irtibati kurma ve istihdama katki saglama konusunda önemli çalismalar yürüttügünü belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Engelli vatandaslarimizin çalisma hayatina katilabilmesi için yogun bir mesai harciyoruz. Bu çalismalarimizin neticesinde bugün engelli 50 vatandasimizi is sahibi yapiyoruz. Hayirli ugurlu olsun. Öte yandan is talebinde bulunan vatandaslarimizi meslek dallarina göre Kariyer Ofisi’mizde mülakatlara aliyoruz. Isverenlerimize aradigi kalifiye personeli bulma konusunda da kolaylik sagliyoruz. Yeni isine kavusan vatandasimiza da uzun soluklu bir çalisma hayati sunmus oluyoruz” dedi.



2 bin 100 vatandasa is bulundu

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi’ne basvuru yapmak isteyenler, hem belediyenin kurumsal web sayfasi üzerinden hem de belediyede bulunan Kariyer Ofisi biriminden yüz yüze basvuru yapabiliyor. Kariyer Ofisi, faaliyete basladigi günden itibaren 2 bin 100 vatandasa kalici olarak çesitli meslek dallarinda is imkani sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile