Karlibel Açiklamasi 'Sanayici Ve Esnafimiz Seçimden Seçime Hatirlandi, Bunu Degistirmek Istiyoruz'

Karlibel Açiklamasi 'Sanayici Ve Esnafimiz Seçimden Seçime Hatirlandi, Bunu Degistirmek Istiyoruz'

Ordu’da, Ticaret ve Sanayi Odasi (OTSO) seçimlerine son günler kalirken, Baskan Adayi Engin Levent Karlibel, simdiye kadar sanayici ve esnafin seçim zamani hatirlandigini, baskan seçilmesi durumunda geçmisten ders alarak yönetim yapacaklarini söyledi.

OTSO Baskanligi seçimleri, 22 Ekim 2022 tarihinde gerçeklesecek. Mevcut Baskan Servet Sahin, Engin Levent Karlibel, Levent Yildirim ve Ertugrul Koç’un aday çalismalarini sürdürüyor.

“Sanayicimiz ve esnafimiz hep ihmal edildi”

Çalismalari çerçevesinde basin toplantisi düzenleyen is insani Engin Levent Karlibel, 3 bine yakin oy kullanacak seçmene ulasmaya çalistiklarini söyledi.

Genç bir ekip ile yola çiktiklarini ifade eden Karlibel, “Prensiplerimiz, temeli ve hedefi Ordu olan cümleler ile kuruldu. Bu çag farkindalik çagi idi, isini yeni kuranin ve isini çok gelistirmis olanin da farkinda olalim istedik. Çünkü bizim sanayicimiz ve esnafimiz hep ihmal edildi ve seçimden seçime hatirlandi, biz bunu degistirmek istiyoruz. Onlarla tüm sikinti ve beklentilerini paylasmak istiyoruz. Seçimden seçime degil, her sikintilarinda yaninda olmak istiyoruz” dedi.



“Tüm kesim ile küs bir ticaret ve sanayi odasi ile basarili olamayacagima inaniyorum”

“Hükümetlerin yillardir uyguladigi yerel kalkinma hamlesine sehir olarak da katkimiz olsun istiyoruz” diyen Karlibel, “Önce bu yöredeki esnafin, tacirin, tüccarin ve sanayicinin gelismesi, bu gelismeden alinacak payin halkimiza yansimasi için elimizden geleni yapacagiz. Ordu Ticaret ve Sanayi Odasi’ni mutlaka geçmisten ders alarak yönetecegiz. Kurulusu yüzyillara varan, son rakamlar ile kentimizde 100 yillik firmalar var. Bu ve benzeri firmalarin bilgi birikimlerinden her zaman faydalanacagiz ve danisma merkezi kuracagiz. Eski firma yetkililerimiz ile bir araya gelirken, genç ekipler de istisare halinde olacagiz. Ordu’yu baristirmamiz gerektigine inaniyorum. Ordu’da inanilmaz bir kopukluk yasaniyor. Organize sanayisi ile is insanlari ile sanayicisi ve findikçisi ile küs bir ticaret sanayi odasi ile basarili olamayacagimizi görüyoruz. Ticaret ve sanayi odasinin bünyesinde tüm dernekleri, is insani ve sanayici dernekleri toplamayi düsünüyorum” seklinde konustu

Karlibel ayrica, kente özel üniversiteler ile fuarcilik merkezi kazandirmayi hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Fuarcilik sektörünün karli ve sehrin taninmasi adina önemli olduguna deginen Karlibel, bu iki projeyi hayata geçirmek için çalisacaklarini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile