Karma Grup, Tüketici Arastirmalarinda Bilimsel Çözümler Sunuyor

Karma Grup Satis Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahçekapili: 'Tüketici arastirmalarinda öncelikle gida, kozmetik, saglik, kisisel bakim, parfümeri ve perakendeye hizmet veriyoruz'.

Karma Grup, tüketici arastirmalarinda bilimsel çözümler sunuyor.

Karma Grup'tan yapilan açiklamaya göre, ulusal alanda verdigi duyusal analiz ve tüketici testleri ile Karma Grup, endüstri, akademi ve bakanliklara bagli arastirma enstitüleri için duyusal-tüketici deneyimini anlama konusunda uzmanlasti. Sirketin duyusal analiz ve tüketici arastirmalari, Istanbul Okan Üniversitesi Gida Mühendisligi Bölüm Baskani olan Dr. Tugba Özdal tarafindan yönetiliyor.

Sirket, uyguladigi bilimsel yöntemler ile tüketici algilarinin ölçülmesini ve analizini yaparak üretici için öngörü, zaman ve dolayisiyla maliyet avantaji sagliyor. Minimum 80, maksimum 350 kisi ile gerçeklestirilen tüketici tercih test sonuçlari, is hedeflerine ulasmada fayda sagliyor.

Tüketici arastirmalari hem aninda ürün basarisina hem de uzun vadeli rekabet avantajina yönelik ürün gelistirme kararlarini desteklemede kilit rol oynuyor. Bunun yaninda, tüketici arastirmalari, firmalarin yeni pazarlardaki firsatlari belirlemesine, ürünlerinin karliligini en üst düzeye çikarmasina ve tüketici ile ürün arasindaki iliskinin uzun vadeli olmasina imkan taniyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Karma Grup Satis Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahçekapili, tüketici arastirmalarinda öncelikle gida, kozmetik, saglik, kisisel bakim, parfümeri ve perakendeye hizmet verdiklerini bildirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile