Karnesini Alan Çocuklar Buz Pistine Akin Etti

Karnesini Alan Çocuklar Buz Pistine Akin Etti

Zeytinburnu Belediyesi miniklerin karne sevincine ortak oldu. Karneyi alan ögrenciler için sömestr tatili boyunca birçok farkli etkinlik yapilacak. Festivalin ilk gününde konusan Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, “Karne tatili boyunca karnelerini getiren bütün çocuklar her gün 13.00’e kadar serbestçe bizim egitmenlerimiz refakatinde eglenebilecekler” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi, çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede sömestr tatili boyunca çocuklara birçok farkli etkinlik yapilacak. Festivalin ilk gününde çocuklar Zeytinburnu Buz Adasi’na akin etti. Buz pistine gelen çocuklar burada egitmenler esliginde kiyafetlerini giyip ardindan piste girdiler. Buz Adasi’na gelen Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy burada çocuklar ile sohbet etti. Ardindan çocuklarin israrlarini kirmayip buz pistine girip, hatira fotografi çektirdi. Piste giren çocuklar müzik esliginde penguen maskotu ile birlikte kayip doyasiya eglendiler.

“12 gün boyunca doyasiya eglence"

Birbirinden eglenceli etkinliklerin yer aldigi Karne Festivali, 21 Ocak-5 Subat tarihleri arasinda Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde olacak. 12 gün boyunca sürecek Karne Festivali’nde çocuklar; tiyatro, sinema, sosis balon, yüz boyama, animatör maskot, karikatür, akrobasi-cambaz sovu, illüzyon, vantrolog, bubble sov, jonglör, balon katlama ve sevimli kukla gösterimleri gibi etkinliklerle sömestr tatilinin keyfini doyasiya çikaracaklar.

“Karne tatili boyunca karnelerini getirin bütün çocuklarimi her gün serbestçe eglenebilecekler”

Festival hakkinda bilgi veren Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, “Zeytinburnu’nda karne heyecani baskadir. Su anda Zeytinburnu’nda okuyan veya oturan çocuklarimiz için en önemli eglence merkezlerinde birinde Zeytinburnu Buz Adasindayiz. Karne tatili boyunca karnelerini getirin bütün çocuklarimi her gün 13.00’e kadar serbestçe bizim egitmenlerimiz refakatinde eglenebilecekler. Burasi karne heyecani yasandigi istasyonlardan sadece birisi. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi, izci evi ile Zeytinburnu’nda 8 bilge evinde karne heyecani büyük coskuyla devam ediyor” seklinde konustu.

“Buz adasina gelmek çok keyifli”

Karnesini alarak buz pistine gelen Mehmet Eren Aynuz, “Buz Adasi’na gelmek çok keyifli. Her gün geliyordum. Üstelik böyle bir ücretsiz etkinlik olunca çok mutlu oldum” ifadelerini kullandi.

“Baskanin böyle bir etkinlik yapmasina çok mutlu oldum”

Buz pistine gelen Ibrahim Bingöl ise “Çok egleniyorum. Hafta sonu gelmeye çalisiyorum. Baskanin böyle bir etkinlik yapmasina çok mutlu oldum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile