Kars AK Parti Teskilati Kabas Hakkinda Suç Duyurusunda Bulundu

Kars AK Parti Teskilati Kabas Hakkinda Suç Duyurusunda Bulundu

AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, bir televizyon kanalinda katildigi programda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a hakaret eden Sedef Kabas, Engin Özkoç ve Aykut Erdogdu hakkinda savciliga suç duyurusunda bulundu.

Kars Adliye Sarayi önüne gelen AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, Merkez Ilçe Baskani Muhammer Sancar, Kadin Kollari Baskani Zelal Sara ve Gençlik Kollari Baskani Fatih Bayrambey ile yönetim kurulu üyeleri burada basin açiklamasi yapti.

AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, 14 Ocak’ta Ugur Dündar’in moderatörlügünü yaptigi bir programda CHP Grup baskan Vekili Engin Özkoç, CHP Istanbul Milletvekili Aykut Erdogdu ve Gazeteci Sedef Kabas hakkinda avukatlari ariciligiyla suç duyurusunda bulunduklarini belirtti.

Baskan Adem Çalkin, “Bu programda Kabas, AK Parti Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a bu defa hiçbir sekilde tahammülü mümkün olmayan agir bir hakarette bulunmustur. Daha öncesinde degisik zamanlarda agir hakaretlerde bulunmus program konuklari da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuslardir. Ülkemiz son 20 yildir diplomasiden, askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sagliktan adalete yaptigi devrimsel kalkinma hamleleriyle tarih sahnesinde kutlu yürüyüsüne devam etmektedir. Yapilan kalkinma hamleleriyle prangalarindan kurtulan ülkemiz itibar kazanmis, bölge cografyasinda ve uluslar arasi arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmistir” dedi.

Çalkin, “Bu büyük basarida en büyük pay, Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a aittir. Basin ilke ve ahlaklarina saygi duymayan, zavalli sözde gazeteci Kabas’in tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaskanimiza nefret kusmak olan bu televizyon kanalina liderimize yaptigi hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten baska derdi ve tasasi olmayan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a hakeret etmek kimsenin haddi degildir. Cumhurbaskanligi makami bu milletin iradesini temsil eden bir makamdir. Milletin temsil edildigi Cumhurbaskanligi makamina hakaret etmek gözü dönmüslüktür, hadsizliktir, zavalliliktir. Hiçbir akli selim sahibi hakareti ifade özgürlügü olarak degerlendiremez. Cumhurbaskanimizi hedef alan bu çirkinligi anti demokratik ve fasizan sözleri siddetle kiniyoruz. AK parti teskilatlari olarak Sedaf Kabas, Engin Özkoç ve Aykut Erdogdu hakkinda suç duyurusunda bulundugumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacagimizi tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz” diye konustu.

Yapilan açiklamanin ardindan Baskan Adem Çalkin ve beraberindekiler Adliye Sarayi önünden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile