Kars Belediye Başkan Vekili Yargıç Harmankaya Birim Müdürleriyle Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi

Kars Belediye Başkan Vekili Yargıç Harmankaya Birim Müdürleriyle Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi

Kars Belediye Başkan Vekili Yargıç Harmankaya, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde Belediye bünyesinde görevli birim amirleriyle bir araya geldi.

Başkan Vekili Yargıç Harmankaya, birim amirleriyle Kars'ın genel sorunlarını konuştu. Sıcak bir ortamda geçen yemekte birim amirleri yapılan çalışmalar hakkında Başkan Vekili Harmankaya, bilgiler verdi.
Ortak amaçlarının Kars'a hizmet olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Yargıç Harmankaya, hizmetlerin aksamaması ve hedeflerine ulaşabilmeleri için çalışmaların özveriyle yapılması gerektiğini belirtti.
Harmankaya; "Birim amirleri olarak görev alanlarınızda yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Başarı olmamız için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Biz bu birlikteliği yakalamışız. Bu olumlu olarak Belediye çalışmalarına da yansıyor. Biz hep birlikte Kars'a hizmet etmek için göreve geldik. Amacımız bu şehri modern kentler arasında görmek. Bunun için de özveriyle çalışmamız gerekiyor" dedi.
KISA SÜREDE ÇOK ŞEYLER YAPILDI
Kars Belediye Başkan Vekili Yargıç Harmankaya, Belediye olarak çok kısa sürede birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Harmankaya; "Yıllardan beri değiştirilmemiş ve hiçte sağlıklı olmayan şehir içi şebekesi çalışmaları yüzde 70-80 oranında değiştirildi. Çalışmalar halen devam ediyor. Et kesim mezbahası, Köpek barınağı, Ekmek fabrikası, su arıtma tesisleri, Turan Çelik Caddesi'nde asfalt çalışmalarım tamamlandı. Diğer cadde ve sokaklarda yol yama kaldırım çalışmaları, Yani bu yıl alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bu alt yapı çalışmaları kısa süreli değil, uzun vadeli olarak yapıldı. Seneye kısmet olursa asfalt çalışmalarını başlatacağız. Ve Kars gerçekten modern ve çağdaş şehirlerarasında yerini alacaktır. Tabi yapılan yatırımların ve çalışmaların baş mimarı kuşkusuz Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Bozkuş'tur" dedi.
Sıcak bir ortamda geçen dayanışma yemeğinde birim amirleri, birimlerinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Gece geç saatlere kadar süren yemek sonrasında Başkan Vekili Yargıç Harmankaya, birim müdürlerine birer hediye verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile