Kars Polisinden 'Apart' Operasyonu

Kars Polisinden 'Apart' Operasyonu

Kars’ta KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda, piyasaya sürülmek üzere olan 38 bin 800 lira sahte para ile uyusturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kisi tutuklandi.

Kars Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’nce kent merkezinde bulunan 2 aparta operasyon düzenlendi.

KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda yapilan aramada; 5 farkli seri numarasina sahip 776 adet 50 TL’lik olmak üzere toplam 38 bin 800 TL sahte para, 2 parça halinde toplam 2,90 gram metamfetamin, 2 parça halinde toplam 0,97 gram bonzai, içerisinde metamfetamin bulasigi bulunan sise ve 2 cam aparat ele geçirilerek muhafaza altina alindi.

Olayla ilgili olarak süpheli 2 kisi gözaltina alindi. Gözaltina alinan süpheli 2 kisi emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen ve haklarinda TCK-191 Uyusturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak ve TCK-197 Parada Sahtecilik suçlarindan islem yapilan süphelilerden V.K. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 süpheli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile