Kars'ta AK Partililer Bayramlasti

Kars'ta AK Partililer Bayramlasti

AK Parti Kars Il Baskanligi, Kurban Bayrami nedeniyle il binasinda bayramlasma töreni düzenlendi.

Il Baskanligi binasinda düzenlenen törene, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, Il Baskani Muammer Sancar, Merkez Ilçe Baskani Mehmet Nuri Kisli, Kadin Kollari Baskani Zelal Sara, AK Parti Ilçe Baskanlari ve çok sayida partili katildi.

Bayram dolayisiyla bir araya geldikleri ifade eden AK Parti Il Baskani Muammer Sancar, partililerin bayramini kutladi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde 22 yildir hep birlikte yürüdüklerini belirten AK Parti Milletvekili Adem Çalkin, “Hep birlikte Kurban Bayramini idrak ediyoruz. Bayramlar küskünlerin baristigi, kavgalarin bittigi, kirginliklarin sona erdigi günlerdir. Sehit ailelerimiz, var, bu ülke için canlari feda eden sehitlerimiz var. Onlarin ailelerine ziyaretlerde bulunacagiz. Gazilerimizi ziyaret edecegiz. Vatandaslarimizla bulusacagiz. Genel baskanimizin yaptigi gibi milletimizin hizmetinde olacagiz. Biz yillardir sehrimize hizmet ediyoruz. Tabi Kars’imiza her seyin en iyisi layiktir, bunun için gece gündüz çalisiyoruz. Her anlamda 22 yildir Türkiye’mizde gerçeklestirdigimiz ihya ve insa çalismalari devam ediyor, Kars’imizda ayni sekilde devam ediyor” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Milletvekili Adem Çalkin, Il Baskani Muammer Sancar ve partileriler bayramlasti. Çalkin, daha sonra parti binasindan ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile