Kars’Ta Aynur Doğan Konseri

Kars Belediyesi‘nin düzenlediği ‘Beyaz uykusuz uzakta‘ adlı Kültür ve Sanat etkinliklerine Karslılar yoğun ilgi gösterdi. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı‘nda bir biri ardına sahne alan Şevval Sam, Grup Pinhani ve son olarak Aynur Doğan sahne aldı.

‘Beyaz uykusuz uzakta‘ adlı kültür ve sanat festivalinde sahne alan ünlü sanatçı Aynur Doğan, okuduğu Türkçe ve Kürtçe türkülerle hayranlarına türkü ziyafeti çekti. Aynur Doğan hayranları salonu tıklım tıklım doldurdu. Sanatçı Kürtçe türkülerin yanı sıra "Dost leyli" isimli türküyü Türkçe seslendirdi. Doğan, Türkçe bir kaç türkü söylerken, diğer türkülerini Kürtçe seslendirdi. Geç saatlere kadar süren konserde müzikseverler türkülere doydu.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı‘nda yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı konserde Aynur Doğan Kürtçe şarkılarla hem coşturdu, hem duygulandırdı. 2 saat sahnede kalan sanatçı Karslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Aynur Doğan, kendisini Karslılarla buluşturan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş‘a teşekkür etti.

Sanatçı; "Kars‘ta olmak çok güzel. Gösterilen ilgi karşısında çok mutluyum. Bu kadar yoğun ilgi olacağını beklemiyordum. Dışarısı soğuk ama içerisi sizlerle çok sıcak" dedi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars‘ta bu tür etiknliklerin belirli aralıklarla yapılacağını söyledi.

Başkan Bozkuş; "Belediyelerin bir görevide kültürel ve sanatsal etkinliklerdir. 3 gündür devam eden festivalimize gösterilen ilgi çok güzel. Bu anlamda Karslılara teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadıkları için. Bir birinden güzel sanatçılarımız sahne aldı. Bizlere unutulmaz gece yaşattılar. Ben bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kars Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘beyaz uykusuz uzakta‘ adlı Kültür Sanat Festivaline katılan Aynur Doğan‘a Başkan Bozkuş, plaket verdi. Doğan‘a Başkanın eşi Nurhayat Bozkuş ise çiçek vererek kutladı. Daha sonra Aynur Doğan ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Festival‘de bugün Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salon‘da Şebnem Ağrıdağ, Murat Usanmaz‘ın Şan ve Gitar konseri var. Konser saat 18.30‘da başlayacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile