Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliğe Kars Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz , Rektör Yardımcısı Prof . Dr . Hidayet Metin Erdoğan , Azerbaycan Konsolosluğu Konsolos Yardımcısı Asiman Aliyev , Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof . Dr . n Haydar Yüksek , akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldılar .
Panele katılan KAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd . Doç . Dr . Yaşar Kop , “Ermeni Meselesinin Tarihsel Gelişimi” konulu sunumunu yaptı . Panelde sırasıyla Fen - Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç . Dr . Vurgun Eyyub , “Hocalı Soykırımının Tarihi ve Siyasi Nedenleri” , Fen - Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof . Dr . Bedirhan Ahmedov “Yalancı Ermeni Soykırımı , Gerçek Türk Katliamı” , Fen - Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof . Dr . Hurşit İsa “Ermeniler ve Gondarma Ermeni Soykırımı” ve son olarak da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd . Doç . Dr . Elnur Hasan Mikail “Sahte Ermeni Soykırım İddialarının Bilimsel Yöntemlerle Çürütülüşü” konularında katılımcılara bilgiler verdiler . Daha sonra KAÜ Tiyatro Kulübü tarafından “Hocalı Katliamı” konulu tiyatro gösterisi sergilendi . Panal yoğun ilgi gördü .
Kars’ta Ermeni Soykırımı Yalanı Konulu Panel
Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda “Ermeni Soykırım Yalanı” konulu panel düzenlendi.



















