Kars'ta Hakkinda 13 Yil Hapis Cezasi Bulunan 1 Kisi Yakalandi

Kars’ta hakkinda 13 yil hapis cezasi bulunan 1 kisi jandarmanin düzenlendigi operasyonla saklandigi yerde kis kivrak yakalanarak gözaltina alindi.

Kars Il Jandarma Komutanliginca, yapilan istihbari çalismalarda hakkinda; "Sayi ve Nitelik Bakimindan Vahim Olan Silah veya Mermilerin Satin Alinmasi, Tasinmasi-Bulundurulmasi” ve "Herkesin Girebilecegi Bir Yerde Birakilmakla Birlikte Kitlemek Suretiyle Hirsizlik” suçlarindan toplam 13 yil, 3 ay, 12 gün kesinlesmis hapis cezasi ile aranan süpheli 1 kisinin saklandigi yer tespit edildi.

Daha sonra dügmeye basan jandarma yapilan titiz planlama ve takip sonucunda süpheliyi saklandigi yerde kiskivrak yakaladi.

Gözaltina alinarak Il Jandarma Komutanligi’na getirilen süpheli, jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Süpheli çikarildigi mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile