Kars'ta Hayirsever Is Kadinindan Ögrencilere Destek

Kars'ta Hayirsever Is Kadinindan Ögrencilere Destek

Karsli hayirsever is kadini Selma Kiliç, babasinin dogup büyüdügü Günindi köyündeki Ilkokul ve Ortaokulu’nda egitim gören ögrencilerle bir araya geldi.

Kars’ta çok sayida okula kirtasiye malzemesi ve giyim desteginde bulunan hayirsever is kadini Selma Kiliç, Milli Egitim Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Müdürlügü isbirligiyle Kagizman’a bagli Günindi köyü Ilkokul ve Ortaokulu’nda egitim gören ögrencilere, kirtasiye malzemesi ve ikramlik desteginde bulundu. Kagizman Gençlik Merkezi’nde görevli ögrenciler de palyaço kiyafeti giyerek ögrencilere unutulmaz anlar yasatti. Yüzleri boyanan ögrenciler müzikler esliginde gönüllerince eglenme firsati buldu.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Selim Suat Güner ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Alaaddin Karagöl ile birlikte malzemeleri ögrencilere dagitan Kiliç, “Bugün kendi köyümün çocuklariyla olmak, burada nefes almak gurur verici ve çok güzel bir sey. Babam kokuyor burasi, babamin dogdugu topraklardir. Ben ögrencinin kalemi altin bile olsa ögrencinin yaninda olma taraftariyim. Bütün hayirseverlerin, durumu iyi olan insanlarin da ögrencilerimizin yaninda olmasi gerektigini belirtmek istiyorum. Gerçekten ihtiyaci olan çok ögrencimiz var” dedi.

Etkinlik ikramliklarin dagitilmasi ve hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile