Kars Valisi Eyüp Tepe’nin Bayram Mesajı

Kars Valisi Eyüp Tepe’nin Bayram Mesajı

Kars Valisi Eyüp Tepe, bayramların,karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, milli ve dini duyguların, inançların uygulandığı ve küskünlüklerin unutulduğu özel günler olduğunu belirtti.

Kars Valisi Eyüp Tepe, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Tepe, yayımladığı mesajında; "Kardeşlik, barış, huzur, paylaşma-dayanışma, birlik-beraberlik, mutluluk gibi duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ı idrak etmiş olarak sevinç ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız” dedi.

Eyüp Tepe; “Bayram; bereket, huzur, sevinç, paylaşma, dayanışma ve barış demektir. Sosyal ve kültürel hayatta vazgeçilmez bir yeri olan bayramlar; karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, kırgınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu özel günlerdir” diye konuştu.

Kars Valisi Eyüp Tepe, yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Bayramlarımızın en önemli özelliklerinden biri de, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olmak, yaralarını sarabilmek, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmak ve yaşanan bayram sevincini en geniş anlamda paylaşabilmektir. Bu açıdan; vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı ruhuna uygun olarak kutlamasını, herkesin bayram sevincini ve coşkusunu içinde hissetmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken; bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diler, bayramın; aziz milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ederim.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile