Kars Valisi Turistlere Rehberlik Yapti

Kars Valisi Turistlere Rehberlik Yapti

Kars yerli ve yabanci turistlerden son günlerde yogun ilgi görürken, Vali Ziya Polat, kentte gelen turistlere rehberlik yaparak Kars’i anlatti.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kars, 4 mevsim yerli ve yabanci turistlerin ugrak yeri oluyor.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde bulunan Ani Ören Yeri, Sarikamis, Kars Kalesi, Çildir Gölü gibi potansiyelleri elinde bulunduran Kars, turistlerin akinina ugradi.

Kars Valisi Ziya Polat, Bedesten bölgesinde karsilastigi turistlerle bir süre sohbet etti. Turistler kenttin görülmesi ve gezilmesi gereken yerler hakkinda bilgi veren Polat, turistlere, Kars’in 4 mevsim ayri güzellige büründügü anlatarak Kars’i özellikle yaz ve kis aylarda tekrar görmeleri gerektigi önerisinde bulundu. Polat, turistlere, Dogu’nun Incisi, tarih, kültür ve ilklerin sehri Gazi Kars’i tercih etmelerinden dolayi tesekkür etti, iyi tatiller dileklerinde bulundu.

“Kars çok güzel valiniz kültür elçisi”

Kars’in çok güzel oldugunu ifade eden turistler, “Gerçekten Kars çok güzel, gezilmesi ve görülmesi gerekiyor. Çok iyi bir valiniz var. Cana yakin, Kars’i seviyor. Kars’in adeta kültür elçisi, bizlere Kars’a anlatti, rehberlik yapti. Çok sanslisiniz böyle bir valiye sahip oldugunuz için kendisini dinledik. Önerdigi yerleri gezecegiz. Bizlere gösterdigi ilgiden dolayi ayrica kendisine tesekkür ediyoruz” diye konustular.

Öte yandan Kars Valisi Ziya Polat, Bedesten bölgesinde turistlerle bir de hatira fotografi çekildi. Vali Ziya Polat, daha sonra bölgeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile