Karslı Kayakçılar, Sarıkamış'ta İl Birinciliği İçin Yarıştı

Karslı Kayakçılar, Sarıkamış'ta İl Birinciliği İçin Yarıştı

Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi’nde düzenlenen kayak il birinciliği tamamlandı.


Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2011–2012 yılı faaliyet programı kapsamında Kayak İl Birinciliği Alp Disiplini, Kuzey Displini ve Snowboard yarışları, Bayraktepe Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yarışmalara 10 spor kulübünden yaklaşık 200 sporcu katılarak 5 ve 9`nolu pistlerde birincilik için ter döktü.
Yarışmalarda dereceye giren sporcular için Bayraktepe Kayak Merkezi Kar-Sar-Tur-AŞ’ye ait binada madalya töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, kulüp başkanları ile sporcular katıldı.

Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, yarışmaların heyecanlı ve kıran kırana geçtiğini söyledi. Koçak, il birinciliği yarışmalarının sonucunda hak eden sporcuların dereceye girdiğini belirterek, "Bu yıl düzenlediğimiz il birinciliği yarışlarına katılımın yüksek olması memnuniyet verici. Burada dereceye giren sporcularımızın 18-19 Ocak`ta Bursa Uludağ`da düzenlenecek olan Türkiye Kayak Federasyonu 1. Etap Kayak Yarışları`nda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile