Karslioglu Açiklamasi 'Adana'nin Önceligi Huzur Ve Sükunet'

Karslioglu Açiklamasi 'Adana'nin Önceligi Huzur Ve Sükunet'

Dogu Akdeniz Insaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAIMFED) Genel Baskani Mustafa Karslioglu, kentsel dönüsüm gelismenin toplumsal ekonomik mekânsal olarak ele alinmali ve kentteki sorunlu alanlarin saglikli, daha yasanabilir hale getirilmesi, sorunlari giderdigi gibi, asayis problemlerinde de tüm güvenlik birimlerimize olumlu katkilar saglayacaktir" dedi.

Karslioglu ve yönetim kurulu üyeleri Adana Il Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arikan’i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Adana Il Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arikan; “Ülkemizin en güzide kentlerinden olan Adana’mizin her seyin en iyisine layiktir. Bizlerin üzerine düsense asayisi saglamaktir. Bu konuda hepimizin elbirligine ihtiyaç vardir. Bu dogrultuda çevremizi daha ferah ve medeni hale getirmekten geçiyor. O yüzden bir an evvel Kentsel Dönüsümü hizlandirmak gerekiyor. Bu fiziki sorunlarin giderilmesi güvenlik problemlerini azaltacagi gibi, sosyal yatirimlarin artmasi anlamina gelecektir. O nedenle asayisin sürekliligi için kentsel dönüsüm sarttir. Bunda da lokomotif görevi sektörün temsilcileri olarak sizlerin gayreti gerekmektedir. Ayrica bu konuda önemli konuma sahip bir sivil toplum kurulusu olarak DAIMFED ’in önemli bir görev üstlenmesi gerekiyor” diye konustu.

Karslioglu ise, “Adana’da önemli basarilara imza atacagina inandigimiz Emniyet Müdürümüzün Kentsel Dönüsüm konusundaki tespitlerine katiliyoruz. Bu dogrultuda kentsel dönüsüm gelismenin toplumsal ekonomik mekânsal olarak ele alinmali ve kentteki sorunlu alanlarin saglikli, daha yasanabilir hale getirilmesi, sorunlari giderdigi gibi, asayis problemlerinde de tüm güvenlik birimlerimize olumlu katkilar saglayacaktir. Elbette el birligi içinde yapilan tüm bu çabalar hepimizin önceligi olan huzur ve sükunet içinde bir yasam içindir. Halkimizin güvenligi için 24 saat araliksiz görev yapan emniyet teskilatimizin, vatanimizin savunulmasi ve halkimizin huzurunun tesisi için canla basla çalismalari takdire sayandir. DAIMFED olarak bizlere huzur, sükunet ve güven içinde çalisma ortami saglayan emniyet teskilatimiza basarilar diliyoruz” Ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile