Kartal Belediyesi Ekipleri Manavgat'ta Çalismalarina Basladi

Kartal Belediyesi Ekipleri Manavgat'ta Çalismalarina Basladi

Kartal Belediyesi ekipleri, Antalya’nin Manavgat ilçesinde farkli noktalarda çikan ve rüzgârin etkisiyle yayilan orman yanginlari ile mücadele etmek için seferber oldu.



Kartal Belediyesi, Antalya’nin Manavgat ilçesinde farkli noktalarda çikan ve rüzgârin etkisiyle yayilan orman yanginlari ile mücadele etmek için tüm ekipleri ile seferber oldu. 7’si arama kurtarma, 3’ü saglik personeli olmak üzere 3 araçla yangin söndürme, yayilmasini önleme ve sogutma çalismalarina destek vermek amaci ile yola çikan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi ve Saglik Isleri Müdürlügü ekipleri, yangin bölgesine ulasarak görevlerine basladi.

Bölgeye sevk edilen Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi ve Saglik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, bir yandan görevlilere destek verirken bir yandan da yangindan etkilenen bölge halkinin da yaralarini sarmaya çalisiyor.

Antalya Gazipasa Itfaiye Istasyonu’nda Istanbul Itfaiyesi ekipleri ile bir araya gelerek durum degerlendirmesi yapan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi ekipleri, görev paylasimi yaparken, Saglik Isleri Müdürlügü’ne bagli Ilk yardim personeli de yangindan etkilenen itfaiye erlerine müdahalelerde bulunuyor. Yangin söndürme ve sogutma islemi esnasinda vücudunun çesitli yerlerinden yaralanan itfaiye erlerine tibbi müdahalede bulunan ekipler, gelen yardim taleplerine göre görev yerlerine hareket ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile