Kartal Belediyesi Nikah Salonu Yenilen Yüzü Ile Evlenecek Çiftleri Agirlayacak

Kartal Belediyesi Nikah Salonu Yenilen Yüzü Ile Evlenecek Çiftleri Agirlayacak

Kartal Belediyesi, evlilige ilk adimi atan çiçegi burnunda çiftleri, ailelerini ve sevdiklerini COVID-19 pandemisinden korumak amaciyla nikah törenleri için ilçede bir dizi tedbiri uygulamaya koyarken, çiftlerin nikahlarinin açik havada gerçeklesebilmesi için Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde bulunan Nikah Dairesi’nin bahçesini yeniden düzenledi. Düzenlenen bahçede evlenecek çiftlerin nikahlarinin kiyilacagi bir adet ana sahne olmak üzere, iki adet de taki merasimi ve nikaha katilan davetlilerle fotograf çekilecegi özel dekore edilmis sahne yerlestirildi. Yeni normallesme kapsaminda alinan tedbirler dogrultusunda ilçedeki nikah törenleri açik havada, sosyal mesafe kurallari, maske ve dezenfekte önlemleri alinarak gerçeklestiriliyor.



Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin bahçesinde kir dügünü konseptinde nikah

Kartal Belediyesi, dünya evine giren çiftleri en mutlu günlerinde COVID-19 pandemisine karsi aldigi bir dizi tedbirlerin, yaninda yeni dekore ettigi bahçesi ile kir dügünü ortaminda konuk edecek. Ilçede düzenlenen nikah törenleri, evlendirme salonunun önündeki genis bahçede kir dügünü konseptinde dekore edilen sahnelerde gerçeklestirilirken, nikah törenlerine özel ayri bir ses sistemi kuruldu. Özellikle hafta sonu yarim saat arayla nikah törenlerinin düzenlenecegi bahçede, yine Kartal Belediyesi tarafindan nikah ve taki törenlerinin gerçeklesecegi üç ayri sahne yerlestirildi. Pandemi kurallarina uygun olarak yapilan nikah törenlerinde sosyal mesafe ve maske kurallarina dikkat edilirken, dezenfekte islemleri de düzenli olarak yapiliyor. Bununla birlikte, önlemler kapsaminda davetli yogunlugu olmamasi adina törenler yarim saat araliklarla gerçeklestirilirken, belediye personelleri tarafindan da davetlilere yönelik; sosyal mesafe ve maske kontrolleri siklikla yapiliyor. Kartal Belediyesi tarafindan alinan önlemler sayesinde, özellikle yaz aylarinda gerçeklesen nikah törenlerinde, COVID-19 bulas riskinin en aza indirilmesi amaçlaniyor.

Baskan Gökhan Yüksel’den Kartallilara çagri

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, dünya evine giren çiftlere ve ailelerine, nikah törenlerinde; sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarina uyma çagrisi yaparak: “Tüm dünyayi etkisi altina alan COVID-19 salginina karsi mücadelemize devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarinda gerçeklesen nikah törenlerinde, bulasma riskinin çok yüksek oldugunu biliyoruz. Bu baglamda Kartal Belediyesi olarak, geçtigimiz sene oldugu gibi, bu sene de komsularimizin nikah törenlerini Bülent Ecevit Kültür Merkezi bahçesinde düzenledigimiz alanda gerçeklestiriyoruz. Nikah törenlerimiz her türlü tedbirler alinarak hassasiyetle gerçeklestiriliyor. Dünya evine giren tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Inaniyorum ki, bu zor günleri hep beraber dayanisma içinde atlatacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile