Kartal'da 150 Bin Liralik Otomobil Çalindi, Geriye Borçlari Kaldi

Kartal'da 150 Bin Liralik Otomobil Çalindi, Geriye Borçlari Kaldi

Kartal’da park halinde bulunan 150 bin lira degerindeki otomobil iki süpheli tarafindan çalindi. Dakikalar içerisinde çalinan araçtan sahiplerine ise geriye ödenmesi gereken 45 bin liralik borç kaldi. Yasanan hirsizlik ani ise kameraya yansidi.



Olay, dün Kartal’da saat 01.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmana ait otoparkta park halinde bulunan otomobil iki süpheli tarafindan dakikalar içerisinde çalindi. Otoparka giren iki süpheli aracin kapisini açar açmaz kontagini çalistirdiklari araçla birlikte kayiplara karisti. Araç sahibi Mert Canis ise araci henüz 6 ay önce aldigini ve ödenmesi gereken 45 bin lira borcunun oldugunu belirterek yasananlara sitem etti.

Öte yandan yasanan hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

“45 bin lira borcumuz vardi”

Araci çalinan Mert Canis isimli vatandas, “Arkadaslarimla ayrildiktan sonra eve çikacagim esnada arkadaslarim bina önünde bekleyen iki kisiyi fark etmis. O an hirsiz olabileceklerini düsünemedik. Ben eve girdikten 20 dakika sonra araci çalmislar. Biz aracin çalindigini sabah uyandigimizda fark ettik. Otomobili çalanlar sanki anahtarla çalistirip gitmis gibi kolay bir sekilde götürmüsler. Her sey saniyeler içerisinde olmus. Araci yeni almistik, degeri 150 bin liraydi. Hala ödememiz gereken 45 bin lira daha borcu var” diye konustu.



“Aracin çalinmasi 2 dakika sürmedi”

Yasanan hirsizlik anini gören komsu Ilker Ilgaz ise, “Esimle beraber evimizdeydik. Otopark kapisinin açildigini duyduk. Camdan disari baktigimizda iki kisinin araca bindigini ve hizla uzaklastigini gördük. O esnada araca binenlerin komsumuz oldugunu düsündük. Araci çalmalari 2 dakikalarini almadi. Sanki otomobilin anahtari varmis gibi kolay bir sekilde araci çalistirip gittiler” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile