Kartal'da Anne Ve Kizin Biçaklanarak Öldürüldügü Olayla Ilgili Detaylar Ortaya Çikti

Kartal'da Anne Ve Kizin Biçaklanarak Öldürüldügü Olayla Ilgili Detaylar Ortaya Çikti

Kartal’da, anne ve kiz kardesi evlerinde biçaklanarak öldürülmüs halde bulundu. Gözaltina alinan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan annesi ile kiz kardesini biçaklayarak öldürdügünü itiraf etti. Özcan’in annesi ve kiz kardesini biçaklayarak öldürdükten iki gün sonra olay mahaline gelip biçagi kiz kardesinin eline yerlestirdigi ve polise bulundugu ihbarda, kiz kardesinin annesini öldürüp ardindan intihar ettigini söyledigi ögrenildi.



Olay, dün aksam saat 21.30 siralarinda Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katli binada yasandi. Evden gelen kötü kokular üzerine bina sakinleri polise ihbarda bulundu. Eve giren polis ekipleri anne Azime Özcan ve kizi Yasemin Özcan’in cansiz bedenleriyle karsilasti. Kadinlarin cesetlerinde biçak darbeleri oldugu ve biçaklanma nedeniyle öldükleri tespit edildi.

Polis olayla ilgili yaptigi çalismada, özel güvenlik görevlisi Ahmet Özcan’in annesini ve kiz kardesini biçaklayarak öldürdügünü tespit etti. Özcan’in cinayetleri isledikten iki gün sonra olay mahaline döndügü ve olayda kullandigi biçagi kiz kardesinin eline tutusturdugu ve kiz kardesinin önce annesini sonra kendisini öldürdügü süsü vermeye çalistigi ögrenildi.

Polis ekipleri, tutarsiz konusmalarindan süphelendigi Özcan’i ifadesi almak üzere polis merkezine götürdü. Burada yapilan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile