Kartal'da Engelsiz Üretim Atölyesi Ögrencileri Yeni Yili Kutladi

Kartal'da Engelsiz Üretim Atölyesi Ögrencileri Yeni Yili Kutladi

Kartal Belediyesi’nin Engelsiz Üretim Atölyesi ögrencileri yeni yil coskusunu doyasiya yasadi. Engelli vatandaslara el becerisi ve meslek egitimi vererek onlara yeni ufuklar açan Engelsiz Üretim Atölyesi ögrencileri için yeni yil partisi düzenlendi.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli olarak faaliyet gösteren Engelsiz Üretim Atölyesi’ne devam eden engelli ögrenciler, düzenlenen yeni yil partisinde gönüllerince eglendi. Mehmet Ali Büklü Parki’nda bulunan Jüpiter Gezegen Cafe’de düzenlenen yeni yil partisinde ögrenciler yeni yili büyük bir coskuyla kutladi.

Etkinlikte, engelli ögrencileri Kartal Belediyesi Baskan Yardimcilari Adem Uçar ve Imam Aydin da yalniz birakmadi. Yeni yil kutlamasi çerçevesinde düzenlenen yemegin ardindan yapilan eglencede dans ederek halaylar çeken engelli ögrencilere baskan yardimcilari da eslik etti. Yaklasik 3 saat boyunca Jüpiter Gezegen Cafe’de düzenlenen yeni yil partisinde, yeni yil pastasi da kesildi. Yeni yil için en iyi dileklerini tutarak pastayi kesen engelliler hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile