Kartal'da Modifiye Festivali 'MODFEST' Görsel Sölen Olusturdu

Kartal'da Modifiye Festivali 'MODFEST' Görsel Sölen Olusturdu

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen modifiye festivali ‘MODFEST’, yüzlerce modifiye araç tutkununu bir araya getirdi. Türkiye’nin dört bir yanindan modifiye tutkunlarinin bulustugu etkinlikte, degeri milyon TL’yi asan 280 modifiye araç ziyaretçilere görsel sölen sundu.

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliginde Modifiyeciler ve Otomobilciler Dernegi’nin katkilariyla Kartal Meydani’nda düzenlenen MODFEST, yüzlerce modifiye araç tutkununu bir araya getirdi. Türkiye’nin dört bir yanindan modifiye tutkunlarinin bulustugu etkinlikte, degeri milyon TL’yi asan 280 modifiye araç sergilendi. 40 katilimci grup ve dernegin yer aldigi etkinlikte modifiye araçlarin içerisinde yerlestirilen ses sistemleri vatandaslar tarafindan büyük ilgi görürken, ’egzoz patlatma’ adi verilen sov da büyük begeni topladi. Gençler, Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel’e ev sahipliginden dolayi tesekkür etti.

“Modifiye bizim için bir sevda”

Modifiye araci ile festivale katilan Didar Yanar, “Kartal Belediyesi’ne her seyden önce çok tesekkür ediyorum bize bu olanagi sagladigi için. Çünkü biz modifiyeli araçlar olarak maalesef yollarda çok fazla kendimizi gösteremiyoruz. Modifiye bizim için bir sevda. Çocugumuzla, esimizle beraber buradayiz. O yüzden buraya gelip modifiyeyi halka sundugumuz için çok mutluyuz“ dedi.

Vatandaslardan Fatih Dere, “Modifiye bizim için bir yasam tarzidir, suç degildir. Amacimiz kimseyi rahatsiz etmek degil. Yeterli, gerekli izinler alindigi sürece bize tahsis edilen alanlarda bu modifiyeleri gerçeklestiriyoruz” diye konustu.

Arif Can ise, “Burasi çok güzel. Her yer araba, modifiye dolu. Motifiye tutkunlari burada. Araç severler burada. Biz de emek verdigimiz, çok çaba sarf ettigimiz araçlarimizi getirdik buraya. Umarim basarimiza ulasiriz. Modifiye aracim 7 yildir bizde. Çok emekler verdik. Çok çaba gösterdik” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile