Kartal'da Pes Dedirten Hirsizlik Açiklamasi Ördekleri Çaldilar

Kartal'da Pes Dedirten Hirsizlik Açiklamasi Ördekleri Çaldilar

Kartal’da seyir halinde olan motosikletteki 2 kisi, yolda 2 ördek gördü. Sahislar gözüne kestirdigi ördekleri, kovalayarak yakalamaya çalisti. Ilk denemede basarisiz olan hirsizlar, daha sonra kovalayarak yakaladiklari ördekleri kucaklayip sirra kadem basti. O ilginç hirsizlik anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Hirsizlik olayi geçtigimiz günlerde Kartal’da Top Selvi Mahallesi’nde saat 21.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halinde olan motosikletli iki kisi, yoldan geçtigi esnada basibos gördügü 2 ördegi gözüne kestirdi. 2 kisi gözüne kestirdigi ördekleri, kovalayarak yakalamaya çalisti. Ilk denemede basarisiz olan ikili daha sonra kovalayip yakaladiklari ördekleri kucaklayip kaçti. Ördek hirsizligi, güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Öte yandan, ördeklerin bulundugu sahiplerinin ise sikayetçi olmadigi ögrenildi.

Ördek hirsizligi kamerada

Görüntülerde seyir halinde olan iki motosikletlinin ördekleri görünce durduklari birinin motosikletten inip ördegi yakalamaya çalistigi, ilk denemede basarisiz olan ikilinin daha sonra kovaladiklari ördekleri yakalayip kaçtigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile