Kartal'da Simit Satmasi Engellenen Kisi Verici Kulesine Çikti

Kartal'da Simit Satmasi Engellenen Kisi Verici Kulesine Çikti

Kartal’da simit satan seyyar satici, Kartal Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’nin bahçesinde simit satisini engellemek isteyen güvenlik görevlileri ile münakasa yasadi. Bunun üzerine sahis, hastane bahçesindeki verici kulesinin tepesine tirmanarak intihara kalkisti. Itfaiye 3. denemesinde bir miktar para vererek sahsi intihardan vazgeçirdi. Olayi görüntülemek isteyen basin mensuplari ile güvenlik görevlileri arasinda kisa süreli arbede yasandi.



Kartal’da simit satan seyyar satici, iddiaya göre Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi bahçesinde simit satmaya çalisti. Fakat hastanenin güvenlik görevlisi simit satmasina izin vermeyince aralarinda arbede yasandi. Olay sirasinda sinirlenen seyyar satici da hastanenin bahçesindeki verici kulesine çikarak intihara kalkisti. Vatandaslar korku içinde intihari izlerken olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuleye çikan sahis, itfaiyenin 3. denemesinde kendisine bir miktar para verilerek intihardan vazgeçirildi. Yaklasik 1 saat süren ikna çabalari sonucu intihardan vazgeçen sahsin rahat tavirlari gözden kaçmadi.

Olay anina sahit olan Samil Dogan, "Arkadasin, hastanenin önünde simit satmasini engellediler. Biraz da hirpaladilar. Hirpalayinca o da kendini direkt vericiye dogru çikti. Biraz sikintisi var" dedi.

Öte yandan, olayi görüntülemek isteyen basin mensuplari ile güvenlik görevlileri arasinda kisa süreli arbede yasandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile