Kartalli Özel Gereksinimli Bireyler Sile Engelliler Kampi'nda Agirlaniyor

Kartalli Özel Gereksinimli Bireyler Sile Engelliler Kampi'nda Agirlaniyor

Kartal Belediyesi ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile Kartalli özel gereksinimli bireyler ve aileleri için 5 günlük bir kamp programi hazirlandi.



Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Sile Engelliler Kampi’nda aileleri ile birlikte misafir edilen özel gereksinimli bireyler, önceki gün IETT otobüsleriyle Sile’ye götürüldü. Kartal Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan davet edilen özel gereksinimli bireyler ve ailelerinden olusan toplam 100 Kartalli vatandasi, Kartal Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü personeli ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kartal ÖZGEM Müdürü Gözde Tiryaki ugurladi. Daha sonra IBB Kartal ÖZGEM (Özel Gereksinimli Bireyler Merkezi) önünden otobüslere binen vatandaslar kamp alanina ulastirildi.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Sile Sofular Köyü’nde bulunan Engelliler Kampi’nda 5 gün boyunca agirlanacak olan özel gereksinimli bireyler, kampin ilk gününü renkli bir etkinlik programiyla tamamladi. Ilk olarak spor aktiviteleri kapsaminda aileleri ile birlikte voleybol maçi yapan özel gereksinimli bireyler, daha sonra palyaço gösterilerinin yani sira; birbirinden farkli etkinlikler, patlamis misir ve pamuk seker ikramlariyla da oldukça keyifli ve eglenceli zaman geçirdi.

Kampta tüm ihtiyaçlari karsilanacak olan Kartalli özel gereksinimli bireyler, aileleriyle birlikte 5 gün boyunca unutulmaz bir tatil yasayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile