Kartaltepe Kentpark Projesi’nin İlk Etabı Tamamlandı

Mamak Belediyesi Başkanı Mustafa Ak, ilk etabı hızla tamamlanan Kartaltepe Kentpark Projesi’nde yürüyüş yolları ve spor alanlarının bulunduğunu söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilk etabı hızla tamamlanan Kartaltepe Kentpark Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Akgül, Mamak' ta yapılan yatırımlar hakkında vatandaşları da bilgilendirdi. Bu arada Akgül, incelemeleri sırasında yanına gelen Kartaltepe Mahallesi sakinlerinden Münevver Demirci ile sohbet etti. Demirci, yıllardır sağlığını nasıl koruduğunu soran başkana bol bol yürüyüş yaptığını söyledi.

Akgül, bir çok imkanın bir arada bulunduğu Kartaltepe Kentpark Projesi'nde yürüyüş yolları ve spor alanları yaptıklarını ve artık yürüyüşlerin burada yapılabileceğini belirtti.

İki etap olarak planlanan Kartaltepe Kentpark'ın içerisinde 7 tonluk bir kartal heykeli, nikah salonu, kongre sarayı, seyir terasları, spor alanları ve başkentin en büyük çocuk oyun alanı bulunuyor. Proje kapsamında hatip çayında gondollarla da gezilebilecek

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile