Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Kutlu Doğum Haftası'nı Kutladı

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Kutlu Doğum Haftası'nı Kutladı

Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören kursiyerler Kutlu Doğum Haftası’nı unutmadı.

Kartepe Belediyesi tarafından hizmete sunulan bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde çocuklar, eğitmenleri nezaretinde önemli gün ve haftaları konu alan bir dizi etkinliklerle kutluyorlar. Bu kapsamda Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılan bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezi öğrencileri çeşitli etkinliklerle haftayı kutladılar.

Bilgi Evi öğrencilerinin heyecanına Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay da ortak oldu. Kurs merkezlerini haftanın önemine dair yazılı dövizler ve duvar yazıları ile süsleyen öğrencilerin etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Hz. Muhammed’in hayatını konu alan ilahiler ve sohbetler eşliğinde çocukların dini konulardaki bilgileri pekiştirildi.

Yıl boyu bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde bu tür hafta ve günlerin ayrı bir coşku ve anlam içinde kutlanması için görevli eğitmenleri de gösterdikleri öz verili çalışma nedeniyle tebrik eden Kartepe Belediyesi yetkilileri çocukların gelişimlerine katkı verecek bu tür uygulamaların aralıksız süreceğini ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile