Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Tam Destek

Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Tam Destek

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyet Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti.

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker beraberinde muhtar arkadaşları ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Türker, Mayıs ayı meclisinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün kurulması kararının çıkması konusunda Başkan Üzükmez’e teşekkür etti.

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Türker, “Muhtarlara verdiğiniz önemin bir göstergesi olarak muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak üzere yeni bir sistem olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nü de kurdunuz. Sizlerle uyum içinde çalışıyor olmak bizi de mutlu ediyor. Kartepe’ye hizmet noktasında uyumlu çalışmamız işbirliği ve iyi niyet çerçevesinde sürdüreceğiz” dedi.

Mahalle muhtarlarının kendisine verdiği destek için teşekkür eden Başkan Üzülmez de, “Muhtarlarımızı önemsiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum. İstisnai durumlar olabilir ancak hiçbir muhtarımla ve muhtarlar derneğimle sıkıntımız yok. Mahallesinin derdini dert edinen ve hizmet için çabalayan tüm muhtarlarımızda bizim takım arkadaşlarımızdan biridir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile