Kartopu Savasi Yaparak Vali'ye Seslendiler Açiklamasi '1 Gün Daha Tatil Istiyoruz'

Kartopu Savasi Yaparak Vali'ye Seslendiler Açiklamasi '1 Gün Daha Tatil Istiyoruz'

Son 7 yilin en fazla kar yagisini alan Tekirdag’da vatandaslar kara doydu. Sahilde kar tatilinin tadini çikaran ögrenciler, kar topu oynayarak Tekirdag Valiligine seslendi.

Tekirdag son yillarin en fazla kar yagisini alirken, sehir adeta beyaz örtüyle kaplandi. En çok kar alan ilçelerden Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde kar yagisi etkisini yitirirken, ögrenciler de tatilin tadini çikardi. Sahilde zaman zaman kartopu savasi yapan ögrencilerin bir de talebi oldu. Tekirdag Valisi Recep Soytürk’e seslenen ögrenciler, okullarin bir gün daha tatil edilmesini istedi. Ögrencilerin Ihlas Haber Ajansi muhabirine röportaj verdikleri sirada dahi birbirine kar topu atmaya çalismasi anbean kameralara yansidi.

Biraz daha tatil

Ögrenciler yaptiklari açiklamada, "Uzun zamandir bu kari bekliyorduk. Tekirdag için çok güzel bir sey oldu. Okullari 2 gün daha tatil ederlerse karin tadini daha çok çikaracagiz. Valiligimizden güzel güzel açiklamalar bekliyoruz. Valilik biraz daha izin verirse daha güzel olacak. Bizim okulun yollari çok kaygan, bir gün daha tatil etmeleri gerekiyor. Bir gün yagiyor, diger gün duruyor. Okullara biraz zaman vermeleri lazim" dedi.



Kar için Çorlu’dan Süleymanpasa’ya geldiler

Çorlu’da kar yagmadigi için karin yogun yagdigi Tekirdag’in merkez ilçesi Süleymanpasa’ya ailesiyle gelen Emre Dikkas ise yaptigi açiklamada, "Çorlu’da bu kadar kar olmadigi için buraya geldik. Tekirdag’da güzel kar yagdi. Biz de ailece kartopu oynadik, güzel ve keyifli zaman geçirdik" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile