Karya Sahillerinde Bisiklet Şöleni

Marmarisli bisiklet severler tarafından kurulan Marmaris Bisiklet Topluluğu, Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris Belediyesi ve Bozburun Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen ve 3 gün sürecek olan 'Karya Sahilleri Bisiklet Turu' başladı

Marmarisli bisiklet severler tarafından kurulan Marmaris Bisiklet Topluluğu, Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris Belediyesi ve Bozburun Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen ve 3 gün sürecek olan 'Karya Sahilleri Bisiklet Turu' başladı.
Türkiye'nin dört bir yanından, organizasyona katılmak için Marmaris'e gelen 80 bisiklet sevdalısı 3 günde 160 kilometre pedal çevirecek. Bugün saat 10:00'da Marmaris'ten start alan turun il gününde bisikletçiler, Yeşil Belde, İngiliz Limanı, Yedi Adalar, Bördübet, İnbükü ne pedal çevirecek. Akşam İnbükünde kamp kuracak olan bisikletçiler ikinci gün, Hisarönü, Orhaniye, Selimiye, Bozburun etabını geçecek. Üçüncü ve son gün ise, Söğüt, Bayır, Osmaniye, Kumlubük, Turunç etapları geçilecek. Turunçta pedal çevirmeyi bırakacak olan bisikletçiler Turunçtan Marmaris'e Tekne ile gelecek.
Bisiklet turu hakkında bilgiler veren Marmaris Bisiklet Topluluğu Basın Sözcüsü Nazan Bayındır "Turumuzu ilerleyen yıllarda gelenekselleştirerek, Marmaris ve çevresinde, dünyanın en temiz ve çevreye duyarlı aracı olan, bisiklet kullanımını artırmayı, Marmaris'in sadece, gece hayatı ve denizi ile değil, doğası ile de tanıtmayı, insanların spor yaparak yaşam kalitelerini ve doğaya karşı hassasiyetlerini artırmayı amaçlıyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile