Karya Ve Dostlari Oyunu 10 Mahallede Sahnelendi

Karya Ve Dostlari Oyunu 10 Mahallede Sahnelendi

Mentese Belediye Tiyatrosu yaz döneminde ‘Karya ve Dostlari Is Basinda’ isimli müzikli çocuk oyununu Mentese’nin 10 farkli Mahallesinde sahneledi. Sahnelenen oyunu çocuklar ilgiyle izlediler.

Mentese Belediye Tiyatrosu tarafindan yazilan ve sahnelenen, Karya isimli bir kizin çiftliginde yasayan hayvanlarin hikâyesini konu alan Karya ve Dostlari Is Basinda isimli müzikli oyuna çocuklar yogun ilgi gösterdi.

Yaz dönemi boyunca 10 farkli mahallede sahnelenen oyunu ilgiyle izleyen çocuklar, oyun sirasinda çalan sarkilar ile de bolca dans ederek eglendiler. Yaz sezonu ile birlikte okullarin kapanmasinin ardindan çocuklar için çesitli kurs, etkinlik ve aktivite düzenlediklerini ifade eden Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, “Belediye Tiyatromuz tarafindan yaz döneminde sahnelenen oyunumuz çocuklarimiz tarafindan yogun ilgi gördü. Bazi çocuklarimiz ilk kez tiyatro sanatiyla tanisti. Aileleri ile birlikte tiyatromuza gelen çocuklarimiz oyun sirasinda dans ettiler, eglendiler. Gelecegimiz olan çocuklarimiz için çalismaya onlara yönelik projeler üretmeye devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile