Dursunbey’in sinir mahallelerinden olan Karyagmaz Mahallesi’nde hafta sonu etkili olan kar yagisi sonrasi kar kalinligi 40 santimetre olarak ölçüldü. Bursa’nin Mustafakemalpasa ilçesine bagli Yalintas Mahallesi’ne tasinmak için gün sayan mahallede uzun yillar sonra kar yagmasi mahalle halkini sevindirdi.
Kar yagisi sonrasi Dursunbey Belediyesi sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda "Karyagmaz dedik ama kar yagdi. Ilçemiz Karyagmaz Mahallesi ve çevresinde kar yagisi etkili oldu. Kar kalinliginin 40 santimetre üzerine çiktigi bölgede karla mücadele çalismalarimiz devam ediyor” denildi.
Karyagmaz'a Kar Yagdi
Balikesir’in Dursunbey Ilçesine bagli Karyagmaz Mahallesi’ne 40 santimetre yüksekliginde kar yagdi. Belediye sosyal medya hesabindan esprili bir dille kar yagisini duyurdu.



















