Kas Belediyesi, 7-9 Aralik’ta gerçeklesecek 17. TTI Izmir’de ilçenin tarihi, turistik ve kültürel degerlerini tanitiyor. Uluslararasi fuarda, Kas standi büyük ilgi görüyor. Ilçenin tanitim brosürleri ve videolarinin yer aldigi stantta, ziyaretçilere kekik, adaçayi, pekmez ikram ediliyor.
Stantta konusan Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas, Izmir Fuari’nda Kas’i ve Antalya’yi temsil ettiklerini, yaz dönemi için hazirliklari baslattiklarini dile getirdi.
Fuara, Kas Belediyesi Meclis Üyeleri Ismail Kavcar, Hüseyin Sertçelik, Abdullah Hamarat (Kas Turizm ve Tanitma Dernegi Baskani), Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çaliskan ile sektör temsilcileri de katilim sagladi.
Kültür ve Turizm Bakanligi himayesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birligi (TÜRSAB) Fuarcilik Hizmetleri Ticaret A.S. ve Izmir Fuarcilik Hizmetleri Kültür ve Sanat Isleri Ticaret A.S. (IZFAS) tarafindan Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde organize edilen TTI Izmir 17. Uluslararasi Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, 9 Aralik Cumartesi aksamina kadar ziyaret edilebilecek.
Kas, 17. TTI Izmir'de Yerini Aldi
TTI Izmir 17. Uluslararasi Turizm Ticaret Fuari ve Kongresi, kapilarini açti. Antalya’nin Kas ilçesi, Türkiye’nin ve dünyanin farkli destinasyonlarindan çok sayida katilimci firmayi ve turizm profesyonelini agirlayacak fuarda yerini aldi.



















