Kaş Devlet Hastanesi’nden Personellerine İftar Yemeği

Kaş Devlet Hastanesi’nden Personellerine İftar Yemeği

Kaş Devlet Hastanesi personel ve ilçe protokolüne iftar yemeği verdi.


Akçagerme plajında verilen iftar yemeğine, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş,Tıbbi Hizmetler Başkanı Cenker Ateş, İdari Hizmetler Başkanı Ramazan Aslantürk, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi H.Cahit Ülker, Hastane Müdürü Hüseyin Teke, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ile hastanede görev yapan doktor ve çalışanlar ile aileleri katıldı.

Başhekim H.Cahit Ülker'in katılımcıları selamladığı konuşmasının ardından, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş kısa bir konuşma yaptı

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer mevcut hastanenin 1957 yılından bu yana hizmet verdiğini belirterek, ilçeye yapılan yeni hastanenin açılacağı konusunda müjdeli bir haber verdi. Kocaer, "Yeni hastanemizin de temelleri 2007 de atılmıştı. Sayın Genel Sekreterimiz de bugün yeni hastanemizi inceledi ve açılışı için koşulların hazır olduğunu söyledi.

Bu Kaş için büyük bir müjde. Yakın zamanda da inşallah hastanemizin açılışında yine hastanemizin doktorları ve çalışanları ile bir arada olacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.

Deniz manzaralı bir ortamda düzenlenen iftar yemeği okunan duaların ardından son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile