Kasiad'lı İş Adamları Sinop'taki Meslektaşlarını Ziyaret Etti

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu, KASİF’e bağlı dernekler arası ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Sinop Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSAD)`ne yönelik iş gezisi düzenledi.


KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı gezide, SİSAD üyesi işletmeler ziyaret edilerek, karşılıklı ticari ilişkilerin geliştirilmesi için görüşmeler yapıldı.
KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, Karadeniz Bölgesi`nde bulunan KASİF üyesi dernekler arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için sık sık bölgedeki derneklere yönelik geziler düzenleyeceklerini ifade etti.

Hacıkerimoğlu, “Aynı çatı altında bulunan dernekler olarak birbirimizi daha iyi tanımak ve ilişkilerimizi geliştirmek için bu tür bir gezi düzenledik, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. SİSAD Başkanı Hikmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri bizleri çok iyi bir şekilde ağırladılar. SİSAD üyeleriyle tanışma fırsatı bulduk. Bundan sonra bölgemizde bulunan diğer derneklere de karşılıklı geziler düzenleyeceğiz.” dedi.

SİSAD Başkanı Hikmet Albayrak da KASİAD gibi Karadeniz Bölgesi`nde lokomotif olan bir derneğin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirterek, en kısa zamanda SİSAD olarak KASİAD’ı ziyaret edeceklerini söyledi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile