Kasımpaşa Teknik Direktörü Vural: Farklı kazanacağımız maçı berabere bitirdiğimiz için üzgünüz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, farklı kazanacakları Gençlerbirliği maçını berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Ta

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, farklı kazanacakları Gençlerbirliği maçını berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Takımın kendi sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği maçını kesinlikle kazanmak için sahaya çıktıklarını vurgulayarak, "Maçı kazanmak isteyerek oynadık. Tüm futbolcularım arzulu bir futbol ortaya koydular. Karşılaşmada bir çok pozisyonlara girdik ancak bunları değerlendiremeyince sahadan berabere ayrılmak zorunda kaldık. Rakibimiz oldukça sıkıntılıydı 5-6 oyuncusu eksikti. Kalemize fazla gelmediler. Bir serbest atıştan beraberliği yakaladılar. Bizde bu dakikadan sonra oyunu değiştirmek için gerekli hamleleri yaptık ama çabamız sonuç vermedi." diye konuştu.

Vural, farklı kazanacakları maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Başarılı teknik adam, "Gençlerbirliği maçını berabere bitirdiğimiz için üzgünüz. Fakat takımımın ortaya koyduğu futboldan dolayı sevinçliyiz. Önümüzdeki hafta sonu Konyaspor ile çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçını kazanarak bugünkü kaybı telafi etmek istiyoruz." dedi.

Yılmaz Vural, karşılaşmalarda girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti.

Kasımpaşa'nın genç futbolcularından Hüseyin Kala da, takım olarak 3-4 haftadır çıkış içinde olduklarını fakat bu maçta bunu sürdüremediklerini kaydetti. Hüseyin, "Gençlerbirliği maçında çok pozisyona girdik. Ama değerlendiremedik. ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile