Yaşamı bir bilet sayesinde değişen Shaw , ç ; ok az şans oyunu oynadığını ve işi bittikten sonra cebinde kalan paralarla bilet satın aldığını sö ; yledi .
Sihirli rakamlar 11 , 34 , 41 , 49 , 55 ve 20 sayıları sayesinde bü ; yü ; k ikramiyeyi kazanan Shaw , her gü ; n yü ; z binlerce kişinin bilet aldığını anlatırken , &ldquo ; Birileri kazanacaktı ama bunun ben olacağını hiç ; dü ; şü ; nmezdim ' diye konuştu .
Kazandığı parayla ilk olarak ö ; ndeki kırık dişini dü ; zelttireceğini sö ; yleyen Shaw , ardından borç ; larını ö ; deyip Disney World ' ü ; ziyaret edeceğini bildirdi .
Kasiyerlikten milyonerliğe
ABD'nin Missouri eyaletindeki süpermarkette kasiyer olarak çalışan 29 yaşındaki Christopher Shaw'un aldığı piyango biletine 285 milyon 500 bin dolar çıktı... Show'un ilk işi ise dişerini yaptırmak olacak.



















