Kastamonu AFAD Ekipleri, Apartmanda Bulduklari Para, Döviz Ve Ziynet Esyalarini Polise Teslim Etti

Kastamonu AFAD Ekipleri, Apartmanda Bulduklari Para, Döviz Ve Ziynet Esyalarini Polise Teslim Etti

Kastamonu’dan deprem bölgesine giden ve Kahramanmaras’ta yürütülen arama kurtarma çalismalarinda görev alan Kastamonu AFAD ekipleri, bir apartmanin enkazinda buldugu para, döviz ve ziynet esyalarini tutanak karsiliginda polise teslim etti.

Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremler sonrasinda yikilan binalarda enkazin altinda arama kurtarma çalismalari devam ediyor.

“Asrin felaketi” olarak nitelenen depremlerin ardindan bölgede arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için Kastamonu’dan deprem bölgesine giden Kastamonu Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ekipleri, Kahramanmaras’ta il merkezinde bulunan Beyaz Saray Apartmaninda çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Beyaz Saray Apartmaninda arama kurtarma çalismalarina devam eden Kastamonu AFAD ekibi, enkaz altinda çanta içerisinde bir miktar para, döviz ve ziynet esyasi buldu. Bulduklari para, döviz ve ziynet esyasini muhafaza altina alan Kastamonu AFAD ekipleri, bulduklari para, döviz ve ziynet esyalarini tutanak karsiliginda polis ekiplerine teslim etti.

Bulunun ziynet esyalari arasinda 1 adet kiralik kasa sözlesmesi evraklari, 1 adet apartmana ait aidat makbuzu, 15 adet 200 TL’lik banknot, 11 adet 20 TL’lik banknot, 8 adet 10 TL’lik banknot, 2 adet 5 TL’lik banknot, 3 adet 200 avro banknot, 3 adet 100 avro banknot, 5 adet 50 avro banknot, 3 adet 20 avro banknot, 2 adet 10 avro banknot, 60 adet 100 dolar, 6 adet 50 pound banknot, 400 adet 20 pound banknot, 10 adet çeyrek altin ile gram altin, zincir ve kolye gibi çesitli ziynet esyalari oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile