Kastamonu'da 1 Kisinin Agir Yaralandigi Baltali Kavga Kamerada

Kastamonu'da 1 Kisinin Agir Yaralandigi Baltali Kavga Kamerada

Kastamonu’nun Araç ilçesinde tartistigi sahis tarafindan baltayla darp edilen bir kisi agir yaralandi. Kavga ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün gece saatlerinde Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun E. ile Ömer G. arasinda bilinmeyen sebeple kavga çikti. Kavga sirasinda Tayfun E., balta ile Ömer G.’yi baltayla yaraladi. Vücuduna balta darbeleri alan ve agir yaralanan Ömer G., olay yerine çagrilan saglik ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldirildi. Buradaki ilk müdahalenin ardindan Ömer G., Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilerek tedavi altina alindi.

Olayin ardindan polis ekipleri, suç aleti balta ile birlikte Tayfun E.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Tayfun E., çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, baltali kavga ani ise güvenlik kamerasina yansidi. Güvenlik kamerasi görüntüsünde Tayfun E.’nin, Ömer G.’nin arkasindan bas bölgesine vurdugu ve yere düstükten sonra bir kez daha karin bölgesine balta ile vurdugu görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile